Cursussen

Voor ouders en andere opvoeders heeft Praktijk Eigentijdse Kinderen het volgende aanbod ik korte en lange cursussen:

Begrijp hoog sensitieve kinderen

Mini-cursus 'Begrijp hoog sensitieve kinderen'

Helpt ouders en opvoeders hoog sensitieve kinden te begrijpen met inzicht en praktische tools!

Mini-cursus 'Omgaan met BOOSheid'

Helpt ouders en opvoeders achter het boze gedrag te kijken en geeft praktische handvatten!

Mini-cursus 'Omgaan met ANGST & Zorgen maken'

Helpt ouders en opvoeders te begrijpen waar angst vandaan komt en geeft praktische handreikingen!

Mini-cursus 'Communicatie met Kids'

Helpt ouders en opvoeders positiever en effectiever te communiceren met kinderen!

Verdiepingsdagen

Voor ouders die meer verdieping willen in diverse thema’s rondom hooggevoeligheid is er het volgende aanbod. Klik voor meer informatie op de afbeelding.

 

Verdiepingsdag Van overprikkeling & stress naar ontspanning           Verdiepingsdag over BOOSheid           Verdiepingsdag Omgaan met intense emoties

 

Training ‘Coach Eigentijdse Kinderen

Opleiding tot Coach voor hoogsensitieve kinderen 

Voor ouders die uitgebreide kennis, diepgaande inzichten en effectieve tools willen voor het begeleiden van hun hoog sensitieve kind. 

 

Moeder van hoogsensitieve zoon van 6 jaar: “Heel goed en helder duidelijk gemaakt wat hoogsensitiviteit bij kinderen is en hoe het zich uit. Het tempo was prettig en afwisselend. Heel mooi, zorgvuldig en goed neergezet. Je vertelt met heel veel overgave en je doet het met een hele prettige stem waar veel rust in zit, zodat je de informatie makkelijk kan opnemen. Ik vond het ook heel waardevol om me bewust te worden van hoe je als ouder op patronen en emoties van anderen kan reageren.”

Leerkracht: “Een hele sterke cursus! To the point, helder en informatief! Je hebt op een plezierige en bevlogen manier helder gemaakt hoe het is om hooggevoelig te zijn en veel praktische handvatten gegeven! Veel dank!”

Lees hier meer ervaringen.


Bekijk ook 


Cursussen op maat
Praktijk Eigentijdse Kinderen verzorgt ook cursussen op maat. In overleg kan de inhoud, datum, duur en locatie besproken worden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Juliska Bacher via info@eigentijdsekinderen.nl of 06-51048476.

Ebook. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang dit gratis eBook: 'Wat je zéker moet weten over hoog sensitieve kinderen'

Gratis nieuwsbrief & eBook

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en ontvang dit gratis eBook!
De nieuwsbrief met tips en achtergrondartikelen over hoog gevoelige kinderen wordt ongeveer één keer per (anderhalve) maand verzonden. Daarnaast ontvang je bij aanmelding ook het gratis eBook ‘Wat je zéker moet weten over hoog sensitieve kinderen’.

3 + 8 =

Contactgegevens. Heb je vragen over je gevoelige kind? Bel of mail me dan!


E-mail
: info@eigentijdsekinderen.nl                  Telefoon: 06-51048476