Agenda

Hieronder zie je een overzicht van de cursussen voor de komende tijd. Om je in te schrijven voor een cursus, klik je op de desbetreffende cursus. In het vervolgvenster klik je op Inschrijven. Er ontvouwt zich dan een inschrijfformulier.

 

 

Aanstaande Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

5-daagse Training ‘Coach Eigentijdse Kinderen’

27 september | 09:30 - 16:30

  DATA: vrijdag 27 september, 4 & 11 oktober, 8 & 22 november 2024 (van 9.30 - 16.30 uur) Onderwerpen: Klik hier voor meer info over deze training en zie hier voor de Algemene voorwaarden. Locatie: Weesp. Goed bereikbaar met openbaar vervoer (tegenover station) en met de auto Kosten: je investeert €1450,00 (excl. 21% BTW) in jezelf en je werk. Accreditatie: Er zijn Beroepsverenigingen die PE punten - Permante Educatie punten - voor deze training geven. Loopbaandbudget/vergoeding werkgever: Veel deelnemers…

+ Exporteer Evenementen

 

Andere cursussen

Het kan voorkomen dat niet alle cursussen op dit moment ingepland staan in de evenementenagenda. Heb je interesse in een cursus, die nog niet ingepland is? Stuur dan een mail naar info@eigentijdsekinderen.nl. Je wordt dan op de hoogte gebracht, zodra de nieuwe datum bekend is!