Agenda

Hieronder zie je een overzicht van de cursussen voor de komende tijd. Om je in te schrijven voor een cursus, klik je op de desbetreffende cursus. In het vervolgvenster klik je op Inschrijven. Er ontvouwt zich dan een inschrijfformulier.

 

 

april 2021

ONLINE Cursus ‘Omgaan met BOOSheid’

21 april | 09:30 - 11:30
€50,00

Onderwerpen: het nut van boosheid, wat er fysiek en mentaal gebeurt bij boosheid, de achterliggende oorzaken van boos gedrag en hoe je je kind hierbij kan helpen, diverse fases bij boosheid, blustechnieken Meer info: klik hier voor meer info over deze mini-cursus en zie hier voor de Algemene voorwaarden Kosten: je investeert €50,00 (p.p.) in jezelf en je gezin Waar: via Zoom ontmoet ik je graag!

Meer weten »

ONLINE Cursus ‘Begrijp Hoog sensitieve kinderen’

23 april | 09:30 - 11:30
€50,00

Onderwerpen: Wat is hoog sensitiviteit | Wetenschappelijk onderzoek naar hoog sensitiviteit | Waarin kan hoog sensitiviteit zich uiten in de dagelijkse praktijk van een kind | Hoe ga ik om met de uitdagingen ervan, zoals overprikkeling en onzekerheid Meer info: klik hier voor meer infornatie over deze mini-cursus en zie hier voor de Algemene voorwaarden. Kosten: je investeert €50,00 (p.p.) in jezelf en je gezin Waar: via Zoom ontmoet ik je graag!

Meer weten »

mei 2021

ONLINE cursus ‘Communiceren met gevoelige kinderen’

7 mei | 19:30 - 21:30
€50,00

Onderwerpen: afstemmen op gevoelige kinderen, de valkuilen in communicatie en hoe te voorkomen, effectief instructies geven, de 5 ‘talen van de liefde’, het principe van geweldloos communiceren met gevoelige kinderen Meer info: klik hier voor meer info over deze mini-cursus en zie hier voor de Algemene voorwaarden. Kosten: je investeert €50,00 (p.p.) in jezelf en je gezin Waar: via Zoom ontmoet ik je graag!

Meer weten »

ONLINE Cursus ‘Omgaan met ANGST & Zorgen maken’

11 mei | 19:30 - 21:30
€50,00

Onderwerpen: wat is angst, welke verschillende vormen van angst zijn er, waarom is een hoog sensitief kind vaker en intenser bang, wat zijn de achterliggende oorzaken, hoe ga je er mee en hoe help je je kind minder bang te zijn? Meer info: Klik hier voor meer info over deze mini-cursus en zie hier voor de Algemene voorwaarden. Kosten: je investeert €50,00 (p.p.) in jezelf en je gezin Waar: via Zoom ontmoet ik je graag!

Meer weten »

5-daagse Training ‘Coach Eigentijdse Kinderen’

28 mei | 09:30 - 16:30
Weesp, Stationsplein 30
Weesp,
€1450,00

DATA: vrijdag 21 mei, 28 mei, 4 juni, 11 juni, 18 juni 2021 (9.30 – 16.30 uur) Onderwerpen: Klik hier voor meer info over deze training en zie hier voor de Algemene voorwaarden. Locatie: Weesp. Goed bereikbaar met openbaar vervoer (tegenover station) en met de auto (gratis parkeren) Kosten: je investeert €1450,00 (excl. 21% BTW) in jezelf en je werk. Je krijgt hiervoor: * 5 trainingsdagen & 5 keer lunch, koffie & thee * Uitgebreide en complete werkmap * Direct toepasbaar werkmodel…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

 

Andere cursussen

Het kan voorkomen dat niet alle cursussen op dit moment ingepland staan in de evenementenagenda. Heb je interesse in een cursus, die nog niet ingepland is? Stuur dan een mail naar info@eigentijdsekinderen.nl. Je wordt dan op de hoogte gebracht, zodra de nieuwe datum bekend is!