In november is weer een groep enthousiaste dames ‘afgezwaaid’ als Coach Eigentijdse Kinderen! Niet alleen hebben zij hun toolbox gevuld. Ze hebben ook een aantal van hun uitdagingen omgezet in schatten!

Vul je schatkist, van uitdagingen naar schatten

Toolbox

Tijdens de 5 daagse Training ‘Coach Eigentijdse Kinderen’ hebben de deelnemers hun toolbox aangevuld met wetenschappelijke kennis, inzicht en praktijkervaringen over hoog sensitiviteit en doorleefde inzichten middels oefeningen, praktische tools en uitgewerkte sessies voor de begeleiding van gevoelige kinderen. Sommigen passen het zowel thuis als op het werk toe en anderen voornamelijk bij hun eigen kinderen en zichzelf. Hoe dan ook, ze verspreiden allemaal hun inzichten! En dat is heel fijn voor alle hoog sensitieve personen, groot & klein! Want hoe meer kennis over deze eigenschap hoe meer erkenning!

Schatkist

Voor veel deelnemers draagt de training ook bij tot persoonlijke ontwikkeling. Het helpt de uitdagingen omtrent hun eigen gevoeligheid te begrijpen en een plekje te geven. Daarmee zetten ze die ervaringen om in schatten en wordt hun toolbox hun schatkist. Een schatkist gevuld met prachtige schatten, waaruit ze putten als ze in contact zijn met kinderen!

Hier een aantal ervaringen van deze dames:

“Een heel waardevolle en inspirerende training! Ik heb goed inzicht gekregen in de gevoelens en gedachten van hoog sensitieve kinderen. De leerkracht doet ertoe! En dat betekent niet een perfecte juf, maar een echte (authentieke) juf! Ik heb ervaren hoe kleine dingen al een groot verschil kunnen maken! Wij als school zullen stappen moeten ondernemen om deze grote groep kinderen ook te leren zien en er goed mee om te gaan. Ik heb me heel prettig gevoeld, ondanks dat ik zelf niet hoog sensitief ben. De groep was veilig en dat is iets wat jij, Juliska, in een korte tijd hebt gevormd!”

“Lieve Juliska, Hartelijk dank voor je inspirerende lessen. Jouw wijsheid geeft mij kracht en vertrouwen, en ook geduld om uit te kijken naar mijn nieuwe pad.”

“Een heel bijzondere ervaring! Heel veel te weten gekomen en geleerd over hoog sensitiviteit, met name wat betreft mijn eigen kinderen en mezelf! En dat alles in een veilige en vertrouwde setting met fijne mensen. De training was een eye opener! Het overtrof mijn verwachtingen; er was veel verdieping op elk vlak en zeker op persoonlijk vlak. Ik gun deze training iedereen die hoog sensitief is: ouders, leerkrachten etc! Juliska, bedankt voor deze bijzondere cursus. De manier waarop je dit allemaal doet is heel fijn en bijzonder. Dank daarvoor!”

“De training was heel goed en volledig. Het heeft me meer gebracht dan ik van tevoren had gedacht. Fijn dat er veel ruimte was voor persoonlijke ervaringen. Ik ben me steeds meer bewust wat het voor mij betekent om hoog sensitief te zijn!
Ook vond ik de opdrachten om te creëren heel waardevol.”

Wil jij ook jouw schatkist vullen met kennis & (doorleefde) inzichten over hoog sensitiviteit en praktische tools & uitgewerkte sessies voor de begeleiding van gevoelige kinderen? De volgende Training ‘Coach Eigentijdse Kinderen’ vindt plaats op vrijdag 26 januari, 2 & 9 februari, 9 & 16 maart 2018. Je bent van harte welkom!

Schrijf je vóór 30 december 2017 in en ontvang….

Korting

Aanmelden kan hier.

Lees hier meer ervaringen van eerdere deelnemers aan de training.