Genomineerd voor HSP Professional van 2019!

Het HSP Congres organiseert, naast interessante workshops en lezingen over hoogsensitiviteit, ook de HSP verkiezing, waarbij in 3 categorieën een HSP Professional van het jaar gekozen wordt. In 2019 stond ik in de top 5 voor HSP Professional van het jaar in de categorie Onderwijs & Opvoeding.

 

Dit is wat een aantal van de personen die op mij gestemd hebben, gezegd hebben over mijn werk:

Anneke Verweij: “Juliska is een fantastische, integere vrouw met enorm veel kennis over hoogsensitiviteit bij kinderen. In haar opleiding “Coach eigentijdse kinderen” heeft ze al deze kennis samengebracht en wil op deze manier bijdragen aan meer kennis over hoogsensitiviteit, zodat meer kinderen beter begrepen zullen worden. Juliska is erg bescheiden en verdient het daarom om HSP professional te zijn. Je hoeft niet hard te roepen om grote impact te maken.”

 

Cok van der Lee: “Top therapeut, helder, zuiver, luisterend oor, scherpe timing om te spiegelen, liefdevol uitnodigend.”

 

Danielle Doeve: “Juliska heeft de gave om concreet handen en voeten te geven aan hoogsensitiviteit en is een gids voor vele kinderen, ouders, leerkrachten. Ze weet een brug te slaan tussen spiritualiteit en wetenschap en zet hoogsensitiviteit op de kaart. Zo nodig in deze tijd van transitie.”

 

Siven Oskay: “Zij maakt het verschil. Een kind weer gelukkig zien, is onbetaalbaar.”

 

Anke van Eck: “Juliska helpt ons en onze dochter zichzelf te begrijpen, haar emoties te herkennen, erkennen en reguleren. Mij heeft ze enorm geholpen door de familieopstelling waardoor ik als ouder bezig kan zijn met mijn kinderen in plaats van mijn ikje bezig te laten zijn met goedkeuring van mijn ouders. De emmer met de laagjes heeft mij enorm veel inzicht gegeven. Life-changing!”

 

Annette van den Berg (van het Centrum voor Effectieve Intuiïtie): “Ze is zeer kundig, heel gemotiveerd en betrokken, kortom vakvrouw!”

 

Ineke de Jong: “Juliska is erg bevlogen wat betreft HSP en geeft een erg goede kindercoachopleiding. Veel bruikbare tips en duidelijke informatie. Ze is eerlijk en oprecht en zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Superfijn dat ze al haar kennis zo goed weet te delen. Ze is echt een topper!

 

Annemieke Martens : “Door haar informatie avonden te hebben bijgewoond, heb ik mijn kind beter leren begrijpen en daardoor beter kunnen ondersteunen. Heel veel puzzelstukjes vielen ineen, wat een openbaring was dat! Ze spreek uit eigen ervaring en denkt altijd in oplossingen wat heel erg fijn is!!”

 

Katrien Schober: “Zeer veel kennis en expertise zowel voor het werken met individuen als haar manier van kennis overbrengen aan onderwijsprofessionals. Ze is een zeer fijn persoon die altijd breder en dieper kijkt dan de gedragslaag. Door haar systemische manier van werken leert ze niet alleen vaardigheden aan maar werkt ze ook aan een langdurige gedragsverandering op de dieper liggende laag in het familiesysteem. Ze levert veel maatwerk en alles is goed uitgedacht en opgezet.”

 

Josje Groot van Duijn: “Een paar jaar geleden heb ik een opleiding gevolgd bij Juliska. Deze vrouw heeft zoveel kennis in huis, zij weet het ook nog vol passie, compassie en warmte over te brengen dat de adrenaline door je lijf gaat stromen. Fantastische vrouw die heel goed weet waar zij mee bezig is en precies de kern weet te raken/vinden waar het “probleem” zit. Wat mij betreft is zij DE HSP PROFESSIONAL van het jaar!”

 

HSP professional van het jaar

Linda van der Kwast: “Schrijft de mooiste blogs over hoe kinderen hun eigenschap ervaren. In alles wat ze schrijft klinkt de stem van het kind door. Als je haar verhalen leest, begrijp je helemaal waarom opvoeding en onderwijs anders zou moeten voor een HSK.”

 

Patricia Balk: “Ik heb bij haar de coachopleiding gevolgd en kwam er toen achter dat ik zelf ook hsp er ben. Wat een eye opener! Juliska is rustig, neemt aandacht voor je en is een prettige docent. Ik volg veel van haar, ook losse workshops. Een terechte winnaar!!”

 

 

 

Ina Zeitlin: “Ik vindt het fantastisch hoe ze in haar nieuwsletter concrete tips geeft voor de begeleiding van hoog sensitieve kinderen op school.”

 

Hermelijn van der Meijden: “Juliska is ontzettend bevlogen en zet zich enorm in om bekendheid te geven aan HSP en zo heel veel kinderen te helpen.”

 

Een vader: “Juliska is in staat om zowel individuen (kinderen en volwassenen) als groepen op school (ouders en leerkrachten) op inspirerende wijze inzicht te verschaffen in hooggevoeligheid, hoe dat in ieder van ons werkt en de impact daarvan in ons leven. Dit leidt tot begrip van jezelf en anderen (schoolkinderen). Bovendien geeft ze praktische handvatten om om te gaan met hooggevoeligheid en de gedragingen in de buitenwereld die soms niet worden begrepen. Dit leidt vaak tot meer begrip en verbondenheid tussen ouder, leerkracht en kind.”

 

Leona: “Wat een enorme kennis over HSP en geweldige manier om dit op anderen over te brengen…. Daarnaast ook nog eens een heel positief en warm persoon.”

 

Sheila Bezoet de Bie: “Zij heeft mijn zoon op een rustige en respectvolle manier geholpen.”

 

Nicole Timmermans: “Juliska heeft me geïnspireerd met haar duidelijke uitleg over HSP! Ze heeft me gevoelige kinderen meer leren begrijpen. Op haar eigen zachte en bescheiden manier brengt ze haar kennis over op anderen!”

 

Wendy Bon: “Juliska is gepassioneerd en schrijft duidelijke nieuwsbrieven waar je echt wat mee kunt als professional en opvoeder.”

 

Marja Maaijen: “Juliska is een vrouw die prima kan uitleggen wat hoogsensitief betekent voor jou. Wat er soms moeilijk kan gaan in de relatie met anderen en wat dit voor gevolgen kan hebben bij jezelf. Ik heb door Juliska mijn eigen hoogsensiviteit pas op 63 jarige leeftijd ontdekt. Ik zie het nu als mijn zesde zintuig en wat is het een prachtig cadeau om dit latere leeftijd te ontdekken.”

 

Gerda Vaarties: “Zij kan op een heldere manier uitleg geven en mensen versterken zodat zij handvatten en tools krijgen om beter met HSP om te gaan.”

 

Martha Krop: “Ze is ontzettend goed in haar werk, een heel lieve docent en begripvol, een hele fijne docent!”

 

Hester Hofman: “Juliska is zeer professioneel. Haar cursussen zijn van een zeer hoog niveau. Ze neemt haar vak zeer serieus. Fijne persoonlijkheid!”

 

Gaynel Brandon: “Juliska weet op een integere wijze je verder op weg te helpen en geeft andere inzichten en daarbij aansluitende methodes voor een betere aanpassing in de maatschappij en met jezelf en/of je kind. Dat dit ook onder de aandacht wordt gebracht op scholen heeft positieve gevolgen voor meer verdraagzaamheid, begrip en eenheid.”

 

Eline van Pooij: “Juliska is HSP Professional van het jaar omdat ik heel veel van haar heb geleerd met betrekking tot hoogsensitieve kinderen. Super duidelijk en hele lieve vrouw die goed weet waar ze het over heeft.”

 

Margo: “Juliska richt zich in principe op HSP kinderen, maar neemt daarbij de volwassenen (al dan niet HSP) op dusdanige manier mee, dat zij ook groeien en leren over zichzelf.”

 

Megan Vermaas: “Ik heb zelf een opstelling bij Juliska gevolgd en dit heeft mij enorm geholpen en veel inzichten gegeven.”

 

Karen Jukes: “Juliska werkt heel hard om HSP onder de aandacht te brengen. Dat doet zij vanuit ervaring en uit haar hart!”

 

VEEL DANK aan allen die mij genomineerd hebben en aan iedereen die zijn stem op mij uitbrachten heeft!

Ebook. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang dit gratis eBook: 'Wat je zéker moet weten over hoog sensitieve kinderen'

Gratis nieuwsbrief & eBook

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en ontvang dit gratis eBook!
De nieuwsbrief met tips en achtergrondartikelen over hoog gevoelige kinderen wordt ongeveer één keer per (anderhalve) maand verzonden. Daarnaast ontvang je bij aanmelding ook het gratis eBook ‘Wat je zéker moet weten over hoog sensitieve kinderen’.

14 + 6 =

Contact hoogsensitief


E-mail
: info@eigentijdsekinderen.nl            Telefoon: 06-51048476            Contactformulier: klik hier