Professionals Individueel

Voor professionals, zoals kindercoaches, leraren & IB-ers, pedagogisch medewerkers, (ortho-)pedagogen, nanny’s en gastouders biedt Praktijk Eigentijdse Kinderen diverse verdiepingsdagen en trainingen. Klik voor meer informatie op de afbeelding.

Opleiding tot Coach voor hoogsensitieve kinderen 

Leer hoog sensitieve kinderen écht begrijpen en ze op positieve & effectieve wijze te coachen!

 

 

 

 

 

 

Verdiepingsdag Van overprikkeling & stress naar ontspanning           Verdiepingsdag over BOOSheid           Verdiepingsdag Omgaan met intense emoties

 

Een paar ervaringen

“Door jouw kennis en ervaring en persoonlijke interesse heb ik mezelf leren kennen op een dieper niveau, als moeder, als mens, als partner en als professional. De uitdagingen in mijn leven zijn veel helderder geworden, zowel op werkgebied als op privégebied. Eindelijk begrijp ik mezelf en begrijp ik mijn kinderen echt. De combinatie van inzicht door wetenschap en inzicht door persoonlijke kijkjes in jezelf, maakt het zeer waardevol en heel goed toepasbaar in de praktijk. En dat is te merken in hoe ik mij voel en hoe wij ons thuis voelen. Dankjewel hiervoor! Ik hoop dat ik in de toekomst ook kinderen en hun ouders mag begeleiden op zo’n manier die echt zinvol is. Dankjewel!”

 

“Je bent zeer kundig in het onderwerp en de achterliggende psychologie. Bovendien ben je ervaringsgericht en dat heb je allemaal inde cursus ingebracht. Super!”

 

Ervaring met Training Coach voor hoog sensitieve kinderen

 

Lees hier meer ervaringen →