Consulten voor ouders

Bord met wegwijzers. Voor ouders met vragen over hun hoog sensitieve kind geeft een consult antwoord, inzicht en praktische tipsHet opvoeden van een hoog sensitief kind is soms best pittig! Ze hebben een behoorlijke ‘handleiding’ en bepaalde dingen lopen minder als ‘vanzelf’, zoals bijvoorbeeld verjaardagsfeestjes, uit logeren gaan en slapen. Dit vraagt véél geduld, begrip en creativiteit van ouders en begeleiders. Soms is het prettig om daar wat extra steun bij te krijgen.

Bij een persoonlijk consult gaan we na wat er speelt en krijg je inzicht en praktische tips en handreikingen.

Goed nieuws
Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat dat hoog sensitieve kinderen inderdaad sneller last hebben van negatieve omgevingsfactoren, zoals prestatiedruk, spannende (nieuwe) situaties, ruzie met vriendjes etc. Aan de andere kant toont dit onderzoek ook aan dat ze meer profiteren van positieve omgevingsfactoren! Dat betekent dat jouw inzicht in hoog gevoeligheid gecombineerd met praktische tools hen heel goed kan helpen! Een consult geeft je dat inzicht en tools.

Gezinsdynamiek
Als je met je kind tegen bepaalde uitdagingen aanloopt, kan er een minder fijne dynamiek in het gezin ontstaan, waar het hele gezin last van kan hebben. Als je daar zelf midden inzit, is die dynamiek minder makkelijk te doorbreken. Een consult kan daarbij helpen. Ook kunnen we kijken of jouw gevoelige kind wellicht met zijn of haar gedrag de (onbewuste) gevoelens van een ouder spiegelt (lees meer over gezinsdynamiek bij Opvoedopstellingen).

Consult Face-to-face of op afstand
Een consult kan face-to-face in de praktijk in Weesp plaats vinden. Als de afstand echter te groot is, kan ook een telefonisch of skype consult plaats vinden.

 

Consult ouders hoogsensitieve kinderen



Praktische informatie

 

  • Je investeert voor de eerste afspraak van ongeveer 1 uur €95,00 in jezelf en/of je gezin (dit tarief is inclusief voorbereiding)
  • Eventuele vervolgafspraken met ouders: €85,00 per afspraak van ongeveer 1 uur (dit tarief is inclusief voorbereiding)
  • De afspraken kunnen zowel face-to-face plaatsvinden, als telefonisch of of online (Skype of Zoom)
  • Verslag: Een verslag voor bijvoorbeeld school of een hulpverlener is niet bij de prijs inbegrepen. De kosten voor een verslag (telefonisch of via de mail) bedragen €88,00.

 


Contact

Vul onderstaand contactformulier in als je een afspraak wilt maken voor een consult of als je een vraag hierover hebt. Of bel met 06-51048476.

 

13 + 8 =

Ebook. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang dit gratis eBook: 'Wat je zéker moet weten over hoog sensitieve kinderen'

Gratis nieuwsbrief & eBook

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en ontvang dit gratis eBook!
De nieuwsbrief met tips en achtergrondartikelen over hoog gevoelige kinderen wordt ongeveer één keer per (anderhalve) maand verzonden. Daarnaast ontvang je bij aanmelding ook het gratis eBook ‘Wat je zéker moet weten over hoog sensitieve kinderen’.

8 + 14 =

Contactgegevens. Heb je vragen over je gevoelige kind? Bel of mail me dan!


E-mail
: info@eigentijdsekinderen.nl                  Telefoon: 06-51048476